NATUURTALENT
Veldkersweg 50
3053 JR   Rotterdam
ankie.w2017@gmail.com

UITGIFTEDAGEN BIJ NATUURTALENT:
Bestaande klanten kunnen hun gereserveerde boom ophalen op donderdag 9 dec tussen 13 en 17 uur, vrijdag 10 dec tussen 10 en 17 uur en zaterdag 11 dec tussen 10 en 13 uur.
Bestaande klanten waarvan de boom het niet heeft overleefd, zijn welkom op donderdag 9 dec tussen 10 en 13 uur om een vervangende boom uit te zoeken.
Nieuwe klanten zijn welkom op zaterdag 11 dec tussen 10 en 17 uur.

BESTAANDE KLANTEN
… hebben hun boom via AEK kunnen reserveren. Gereserveerde bomen die niet worden opgehaald komen zaterdag na 13 uur vrij voor nieuwe klanten. 

NIEUWE KLANTEN
… zijn op zaterdag welkom om hun boom ter plekke uit te zoeken. Maar helaas is de vraag is nog steeds groter dan het aanbod. Vooraf een nieuwe boom reserveren is helaas niet mogelijk.

Helaas hebben een aantal bomen de zomer niet overleefd. Klanten hebben daar bericht over gehad. Wil je ondanks deze teleurstelling toch een nieuwe adoptieboom uitzoeken? Dat kan, op donderdagochtend krijgen deze klanten voorrang op het uitzoeken van en nieuwe boom.

Betalen per pin is mogelijk, graag 10 euro statiegeld contant meenemen. 

Bij Natuurtalent zijn tevens schotels en manden te koop om de pot met boom in/op te zetten. Ook verkopen we dit jaar een herbruikbare kerstboomhoes.

Wij kunnen helaas geen bomen thuis bezorgen en/of ophalen.

Auto’s parkeren aan de weg.

PRIJZEN
Afhankelijk van de grootte van de boom betaal je tussen de 30 euro (ca. 1.00 m) en 55 euro (ca. 2.25 m). Bovenop de huur betaal je 10 euro statiegeld, die je retour krijgt als je je adoptieboom weer in goede staat (met penning) inlevert.

CORONA MAATREGELEN

Houdt rekening met elkaar en de coronamaatregelen. Er staan kruiwagens klaar om je boom te vervoeren en er zijn voldoende ontsmettingsmiddelen aanwezig.

Houdt afstand en wees lief voor elkaar.INLEVEREN VAN DE ADOPTIEKERSTBOMEN
Op vrijdag 7 januari tussen 13 en 17 uur en zaterdag 8 januari tussen 10 en 17 uur kan de boom weer bij ons ingeleverd worden en gaan ze weer terug naar de kwekerij.