RANDIJK BAMBOE
Laapeerseweg 1a
3831 SB   Leusden
info@bamboe.nl of 033-4320501
naar eigen website

LET OP: Bij RANDIJK zijn per 14 december alleen nog bomen beschikbaar voor klanten van vorig jaar, en ‘laatste kans’ bomen, zonder penning. Bij inleveren zullen deze bomen met pensioen gaan in ons kerstbomenbos in De Glind.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zaterdag
7 t/m 19 december
van 10 tot 17 uur

COVID preventie Anders dan andere jaren geven wij de bomen dit jaar uit vóór op het terrein. Hier is beperkt ruimte om te parkeren. Kom het liefst niet tussen 11 uur en 15 uur op zaterdag, maar spreid je bezoek. We zijn daarom ook weer op maandag en dinsdag geopend voor adoptie. Op rustige momenten kun je afrekenen bij het hoofdgebouw. Maximaal 1 persoon in de winkel. Bij drukte zorgen we voor een mobiele pinautomaat op de parkeerplaats. Geef iedereen de ruimte om zijn boom uit te zoeken, af te rekenen en in te laden en kom het liefst niet met het hele gezin. Wacht desnoods even in de auto. We danken iedereen voor de medewerking en zetten onze mooiste kerstgedachte in om dit jaar speciaal tot een mooi adoptiekerstbomenjaar te maken

Betalen kan met PIN of contactloos

Bezorgen
Dinsdag 8 en 15 december Amersfoort Zuid en Leusden
Donderdag 10 en 17 december Amersfoort Noord
(alleen gereserveerde bomen)
Maak een afspraak, telefonisch of per mail.
Kosten bezorgen 15,-

Ophalen gereserveerde bomen vóór 15 december.
Niet opgehaalde bomen komen daarna vrij voor nieuwe klanten.

Inleveren adoptieboom
2 t/m 13 januari 2021

Ophaalservice
Dinsdag 5 en 12 januari in Amersfoort Zuid en Leusden
Donderdag 7 en 14 januari in Amersfoort Noord
Maak een afspraak, telefonisch of per mail.
Kosten ophalen: €10,- (u krijgt geen statiegeld terug)

Randijk is sinds 2005 trots initiatiefnemer van Adopteer een Kerstboom. Onze biologische boomkwekerij produceert elk jaar meer kerstbomen voor elk jaar meer fijne adoptiefamilies in Nederland. Het gros van de Nederlandse adoptiebomen komt dus uit Leusden. We werken samen met een fijne groep bewuste ondernemers in het land om de duurzame kerstgedachte steeds groter te maken. De rest van het jaar kun je bij ons terecht voor biologisch gekweekte bamboe en siergrassen.