DE PAPAVER
Korftlaan 6
2616 LJ   Delft
receptie@papaverdelft.nl of 015-3649238
naar eigen website

OPENINGSTIJDEN
Bestaande klanten kunnen hun gereserveerde boom ophalen op zaterdag 11 en zondag 12 december tussen 10.00 en 16.00 uur.
Bestaande klanten waarvan de boom het niet heeft overleefd, zijn welkom op zaterdag 11 tussen 10.00 en 16.00 uur om een vervangende boom uit te zoeken.
Nieuwe klanten zijn welkom op zondag 12 december tussen 10.00 en 16.00 uur.

Duurzaamheidscentrum De Papaver is blij ook dit jaar weer uitgiftepunt te kunnen zijn voor Adopteereenkerstboom. Onze vrijwilligers staan in het weekend van 11 en 12 december voor u klaar! Vanwege de huidige coronasituatie zullen we, net als vorig jaar, weer regels hanteren om de uitgifte van de bomen voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Helaas hebben een aantal bomen de zomer niet overleefd. Klanten hebben daar bericht over gehad. Wil je ondanks deze teleurstelling toch een nieuwe adoptieboom uitzoeken? Dat kan, zo lang de voorraad strekt!

BESTAANDE KLANTEN
… hebben hun boom via AEK kunnen reserveren. Niet gereserveerde bomen komen vrij voor nieuwe klanten. Vooraf een (nieuwe) boom reserveren is helaas niet mogelijk.

NIEUWE KLANTEN
… zijn op zondag welkom om hun boom ter plekke uit te zoeken. Maar helaas is de vraag is nog steeds groter dan het aanbod. Reserveren vooraf is niet mogelijk.

Betalen per pin is mogelijk en heeft de voorkeur. Bij De Papaver zijn tevens schotels en manden te koop om de pot met boom in/op te zetten. Wij kunnen helaas geen bomen thuis bezorgen en/of ophalen.

PRIJZEN
Afhankelijk van de grootte van de boom betaal je tussen de 30 euro (ca. 1.00 m) en 55 euro (ca. 2.25 m). Bovenop de huur betaal je 10 euro statiegeld, dat je retour krijgt als je je adoptieboom weer in goede staat (met penning) inlevert.

INLEVEREN VAN DE ADOPTIEKERSTBOMEN
In het 2e weekend van januari kan de boom weer bij ons ingeleverd worden en gaan ze weer terug naar de kwekerij. Op 8 en 9 januari zijn de openingstijden: 13.00 -16.60 uur.