DE PAPAVER
Korftlaan 6
2616 LJ   Delft
receptie@papaverdelft.nl of 015-3649238
naar eigen website

Duurzaamheidscentrum De Papaver  is blij ook dit jaar weer uitgiftepunt te kunnen zijn voor Adopteereenkerstboom. Onze vrijwilligers staan in het weekend van 12 en 13 december voor u klaar! Wel zullen we, vanwege de huidige coronasituatie,  meer regels hanteren dan in voorgaande jaren, om de uitgifte van de bomen voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Door de droogte van de zomer hebben een aantal bomen het helaas niet overleefd. Klanten hebben daar bericht over gehad. Wil je ondanks deze teleurstelling toch een nieuwe adoptieboom uitzoeken? Dat kan, zo lang de voorraad strekt!

BESTAANDE KLANTEN
… hebben hun boom via AEK kunnen reserveren. Niet gereserveerde bomen komen vrij voor nieuwe klanten. Vooraf een (nieuwe) boom reserveren is helaas niet mogelijk.

NIEUWE KLANTEN
… zijn op zondag welkom om hun boom ter plekke uit te zoeken. Maar helaas is de vraag is nog steeds groter dan het aanbod. Reserveren vooraf is niet mogelijk.

OPENINGSTIJDEN
Bestaande klanten kunnen hun gereserveerde boom ophalen op zaterdag 12 en zondag 13 december tussen 10.00 en 16.00 uur.
Bestaande klanten waarvan de boom het niet heeft overleefd, zijn welkom op zaterdag 12 tussen 10.00 en 16.00 uur om een vervangende boom uit te zoeken.
Nieuwe klanten zijn welkom op zondag 13 december tussen 10.00 en 16.00 uur.

Betalen per pin is mogelijk en heeft de voorkeur. Bij De Papaver zijn tevens schotels en manden te koop om de pot met boom in/op te zetten. Wij kunnen helaas geen bomen thuis bezorgen en/of ophalen.

PRIJZEN
Afhankelijk van de grootte van de boom betaal je tussen de 26 euro (ca. 1.00 m) en 46 euro (ca. 2.00 m) euro. Bovenop de huur betaal je 10 euro statiegeld, dat je retour krijgt als je je adoptieboom weer in goede staat (met penning) inlevert.

INLEVEREN VAN DE ADOPTIEKERSTBOMEN
In het 2e weekend van januari kan de boom weer bij ons ingeleverd worden en gaan ze weer terug naar de kwekerij. Op 9 en 10 januari zijn de openingstijden: 13.00 -16.60 uur.