TEBUITEN STAAT DIT JAAR OP EEN NIEUWE PLEK:
STADSBOERDERIJ PRESIKHAAF
Ruitenberglaan 4
6826 CC Arnhem
tebuiten@xs4all.nl of 06- 22805323

Uitgiftepunt Arnhem van Adopteer een Kerstboom is dit jaar te vinden op Stadsboerderij Presikhaaf. Om het ophalen van de bomen zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben we de uitgifte gespreid over drie dagen. Als het druk is, vragen we even te wachten.

We zijn open op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 december tussen 10 en 16 uur.

Voor nieuwe klanten is het helaas niet mogelijk om vooraf een nieuwe boom te reserveren. 

In totaal zijn er ruim 200 bomen. Daarvan zijn 90 gereserveerd door klanten die vorig jaar ook een boom hadden. De ruim 100 vrije bomen zijn vanaf vrijdag beschikbaar voor nieuwe klanten. 

De gereserveerde bomen staan zoveel mogelijk op nummer klaar. Voor prijzen zie hieronder. De vrije bomen staan op soort en grootte in een zwarte plastic pot. We hebben grote papieren zakken om ze in te vervoeren.

Stadsboerderij

De laatste jaren was de uitgifte van Adopteer een kerstboom vanuit stadstuin Kweekland. Dit jaar is gekozen voor een samenwerking met Natuurcentrum Arnhem op Stadsboerderij Presikhaaf. Het winkeltje met landelijke producten is alle drie de dagen geopend. Het is ook mogelijk om daar een lopend kopje koffie of thee te bestellen.

PRIJZEN
Afhankelijk van de grootte van de boom betaal je tussen de 29 euro (ca. 1.00 m) en 51 euro (ca. 2.00 m) euro. Bovenop de huur betaal je 10 euro statiegeld. Statiegeld graag cash betalen. Dit statiegeld krijg je bij het inleveren weer retour als je de adoptieboom in goede staat (met penning) inlevert.

Betalen van de boom per pin is mogelijk en heeft de voorkeur. Bij het uitgiftepunt zijn schotels en manden te koop om de pot met boom in/op te zetten. Het is mogelijk om de boom via de Groene Rijders te laten bezorgen en/of ophalen.

INLEVEREN VAN DE ADOPTIEKERSTBOMEN
In het 2e weekend van januari op vrijdag 8 en op zaterdag 9 januari kan de boom weer bij ons ingeleverd worden en gaan ze weer terug naar de kwekerij.