FRUITUIN VAN WEST
Tom Schreursweg 48
1067 MC Amsterdam West
info@fruittuinvanwest.nl of 06 12322396
naar eigen website

LET OP: ALLE VRIJE ADOPTIEBOMEN ZIJN OP. NIEUWE KLANTEN KUNNEN HET PROBEREN IN AMSTERDAM NOORD. KLANTEN DIE HUN EIGEN BOOM (UIT 2019) HEBBEN GERESERVEERD MOETEN DEZE UITERLIJK VRIJDAG 18 DECEMBER HEBBEN OPGEHAALD.

OPENINGSTIJDEN
In Fruittuin van West ben je van harte welkom op
dinsdag t/m zondag van 10.30u tot 18.00u.
Wij starten zaterdag 5 dec om 10.30 u met de verkoop van adoptie bomen en houden ons ook hierbij aan de regels die Rijksoverheid heeft opgesteld ivm Covid-19.

Ophalen gereserveerde bomen:
Heb je je eigen boom opnieuw gereserveerd? Dan kan je je boom t/m 18 december op komen halen. Je betaalt jaarlijks je adoptiebedrag – afhankelijk van de grootte van je boom – voor het planten, water geven, bemesten, verzorgen en de grond.

Wil je dit jaar voor het eerst een boom adopteren? Dan kies je ter plekke een boom uit die je betaalt, mee naar huis neemt en aanmeldt via de website. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Wij hebben – behalve kerstbomen – een complete bio-winkel voor al je boodschappen. Vers brood, prachtige groenten, vlees van eigen dieren en natuurlijk alle ingrediënten voor een heerlijk Kerstdiner. Ook ons café to go is geopend voor een lekker taartje, warme chocolademelk, glühwein, huisgemaakte soep of een broodje.

We geven voorkeur aan betalen met pin.
Bezorgen is niet mogelijk.

Inleveren adoptieboom
Je kunt je boom inleveren tijdens onze openingstijden tot 10 januari. Wij zetten de boom aan de rand van onze boomgaard in de grond en zullen er een jaar lang goed voor zorgen.

Het is wel goed om je te realiseren dat ook een kerstboom niet echt ‘gemaakt’ is om binnen te staan. Dat betekent dat de boom best wat te lijden heeft in huis. Dus als je besluit om de boom 2 jan al af te tuigen, dan zetten we hem graag vóór de 10e weer bij ons in de grond.