Iedereen die zijn boom heeft aangemeld, krijgt in november 2021 bericht over zijn eigen boom. Goedgekeurd? Dan kan hij volgend jaar weer mee naar zijn eigen thuis.

Reserveren van een adoptieboom is alleen mogelijk voor klanten die vorig jaar een kerstboom hebben geadopteerd. Via: https://rentatree.adopteereenkerstboom.nl/

Klanten die hun boom met het unieke nummer hebben geregistreerd, krijgen in november bericht over hun eigen boom. Zij kunnen hun eigen boom tot en met 24 november opnieuw online reserveren. Zo staat een adoptieboom meerdere jaren in dezelfde huiskamer.

Na 24 november komen niet gereserveerde bomen vrij voor nieuwe klanten.

Wil je ook een adoptieboom? Ga dan naar het uitgiftepunt in jouw buurt en zoek een exemplaar uit naar eigen wens en smaak. Reserveren is niet mogelijk en niet nodig. Klik op het betreffende uitgiftepunt voor openingstijden en meer informatie. Gemiddeld is bij alle uitgiftepunten ca 50 % van de bomen gereserveerd door bestaande klanten en ca 50% vrij voor nieuwe klanten.

Registreren.
Op moment dat je een boom hebt geadopteerd moet je je boom ZELF online registreren, als je volgend jaar je eigen boom opnieuw wilt adopteren. Dit geld voor alle klanten, oud en nieuw. Neem dus straks de registratieflyer mee bij jouw uitgiftepunt.