Delft

De Papaver

De Papaver is ook dit jaar weer uitgiftepunt voor ‘Adopteer een Kerstboom’. Alle bomen zijn voor 2018 helaas al vergeven…

OVER DE PAPAVER

De Papaver is hét Duurzaamheidscentrum van Delft. De Papaver inspireert je tot duurzaam gedrag, verbindt natuur- en milieuorganisaties en duurzame initiatieven en slaat bruggen naar toekomstige generaties via natuureducatie en -beleving.Samen willen we een duurzame toekomst die in balans is met de natuur en de leefomgeving.

Daarom zijn we blij een uitgiftepunt van AdopteereenKerstboom te zijn en hopen we in de toekomst veel mensen blij te maken met een biologische kerstboom.

UPDATE 10 DECEMBER

Al onze bomen zijn geadopteerd. Wil je toch graag een adoptieboom, kijk dan bij een ander uitgiftepunt (in jouw regio). Je kan de boom daar adopteren en bij ons weer inleveren. De jaren daarna kun je je eigen boom dan opnieuw bij ons ophalen en terugbrengen.

OP 8 en 9 DECEMBER
… zijn bij De Papaver weer adoptiebomen af te halen!

Bestaande klanten kunnen hun boom reserveren tot uiterlijk zondag 25 november. Iedereen heeft hierover per mail bericht gehad. Wil je dit jaar geen boom of een andere boom, geef die keuze dan ook online door. Niet gereserveerde bomen komen vrij voor nieuwe klanten. Ophalen van je gereserveerde boom kan op 8 en 9 december tussen 13.00 en 17.00 uur. Niet opgehaalde bomen komen vrij voor nieuwe klanten.

Wij kunnen helaas geen bomen thuis bezorgen en/ of ophalen.

NIEUWE KLANTEN

…zijn van harte welkom om hun boom ter plekke uit te zoeken. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Wees er wel snel bij, want de vraag is nog steeds groter dan het aanbod. De keus wordt gaandeweg de kerst steeds kleiner. Een geschikte boom uitzoeken kan op 8 en 9 december tussen 13.00 en 17.00 uur

KOSTEN

Afhankelijk van de grootte van de boom betaal je tussen de 26 en 51 (plus 200 cm) euro. Bovenop de huur betaal je 10 euro statiegeld, dat je retour krijgt als je je adoptieboom weer in goede staat inlevert. Betalen via pin is mogelijk. Als extra service zijn er dit jaar ook (beperkt) manden en schotels te koop, waar de pot met boom op/in gezet kan worden.

UITVAL DOOR DROOGTE

Door de uitzonderlijke droogte van de lange zomer hebben veel bomen het helaas niet overleefd. Klanten hebben daar bericht over gehad. Wij je ondanks deze teleurstelling toch een nieuwe adoptieboom uitzoeken? Dat kan natuurlijk.

Deze ‘oude klanten’ bieden we al iets eerder de gelegenheid een nieuwe boom uit te zoeken. Je bent welkom op zaterdag 8 december vanaf 12.00 uur.

VRAGEN?

Bestaande klanten kunnen vragen over hun boom en/of de reserveringsperiode stellen via info@adopteereenkerstboom.nl.

Voor vragen over de uitgifte en/of terugbrengen van de boom kunt u terecht bij De Papaver via contact@papaverdelft.nl.