Delft

De Papaver

BIJ ONS ZIJN ALLE BOMEN GEADOPTEERD.

 

BESTAANDE KLANTEN
… hebben hun boom via AEK kunnen reserveren. Niet gereserveerde bomen komen vrij voor nieuwe klanten.

UITVAL DOOR DROOGTE
Door de droogte van de lange zomer hebben een aantal bomen het helaas niet overleefd. Klanten hebben daar bericht over gehad. Wij je ondanks deze teleurstelling toch een nieuwe adoptieboom uitzoeken? Dat kan natuurlijk!

NIEUWE KLANTEN
… zijn van harte welkom om hun boom ter plekke uit te zoeken. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Wees er wel snel bij, want de vraag is nog steeds groter dan het aanbod.

OPHALEN EN KOSTEN
Ophalen van je gereserveerde/nieuwe boom kan op 7 en 8 december tussen 13.00 en 17.00 uur.
Je kan bij ons pinnen.

Wij kunnen helaas geen bomen thuis bezorgen en/of ophalen.
Afhankelijk van de grootte van de boom betaal je tussen de 26,00 euro (ca. 1.00 m) en 46,00 euro (ca. 2.00 m) euro. Bovenop de huur betaal je 10 euro statiegeld, dat je retour krijgt als je je adoptieboom weer in goede staat inlevert. Betalen per pin is mogelijk.

INLEVEREN VAN DE ADOPTIEKERSTBOMEN
In het 1e weekend van januari (4 en 5 januari), kan de boom weer bij ons ingeleverd worden en gaan ze weer terug naar de kwekerij.

OVER DE PAPAVER
De Papaver is hét Duurzaamheidscentrum van Delft. De Papaver inspireert je tot duurzaam gedrag, verbindt natuur- en milieuorganisaties en duurzame initiatieven en slaat bruggen naar toekomstige generaties via natuureducatie en -beleving.Samen willen we een duurzame toekomst die in balans is met de natuur en de leefomgeving.

Daarom zijn we blij een uitgiftepunt van AdopteereenKerstboom te zijn en hopen we in de toekomst veel mensen blij te maken met een biologische kerstboom.