Nieuwe klanten

Klik op een uitgiftepunt in jouw buurt. Bij alle uitgiftepunten kun je tijdens openingstijden een boom naar jouw voorkeur uit komen zoeken. Wees er wel snel bij, want op =-op.

Je krijgt altijd een kaart mee met verzorgingstips, zodat duidelijk is wat je moet doen (en laten) om ook jouw boom thuis in de huiskamer onder de beste condities te laten doorleven. Elke boom heeft een uniek nummer. Door je boom te registreren, zorg je ervoor dat je hem het volgend jaar ook weer kan adopteren. Bij het terugbrengen van de boom krijg je je statiegeld (10 euro) retour. Bij elk uitgiftepunt staan contactgegevens voor specifieke vragen, waar deze website geen antwoord op geeft.

Bestaande klanten

Had je vorig jaar al een adoptieboom, dan krijg je in november een mail, waarin duidelijk staat hoe je je boom via deze website opnieuw kunt reserveren. Wil je dit jaar een andere boom of geen boom adopteren, geef dit dan ook online aan ons door. Reserveren van je eigen boom kan tot uiterlijk 25 november. Niet gereserveerde bomen komen na die datum vrij voor nieuwe klanten.

Geen bericht ontvangen? Neem dan contact op met het betreffende uitgiftepunt.

Registreren

Je maakt je adoptie compleet door jouw kerstboom via deze website zelf te registreren. Met de registratie koppel je jouw naam en emailadres aan het unieke nummer van jouw kerstboom. In elke boom hangt een metalen penning met dat uniek nummer. Die penning is stevig bevestigd in de boom. Je mag de penning dan ook niet uit de boom verwijderen. Alle klanten (bestaande en nieuwe) die het volgend jaar hun eigen boom weer willen adopteren, moeten hun boom elk jaar opnieuw, zelf registreren na het ophalen van de boom.

Wat hier misschien ingewikkeld staat opgeschreven, is in de praktijk eenvoudig en niet meer dan 2 minuten werk. Iedereen krijgt een flyer mee met instructies en ruimte om je eigen boomnummer te noteren, die je desgewenst kan bewaren.

NB. De penning zorgt ervoor dat wij de boom herkennen als een originele adoptieboom, afkomstig uit een van onze kwekerijen. Wie zijn boom zonder penning inlevert, verliest zijn recht op statiegeld.