Pieter Vermeulen Museum

Pieter Vermeulen Museum

Het Pieter Vermeulen Museum heeft nog kerstbomen!

Kom naar het leukste 'slow museum'in de regio!

Het Pieter Vermeulen Museum is een kindvriendelijk museum en het Centum voor  Natuur- en milieu educatie in de gemeente Velsen. Het museum in Driehuis is voor kinderen en ouders/grootouders een oase van rust waar het hele jaar door mooie wisselende doe- en ontdek-tentoonstellingen bezocht kunnen worden.Tot 22 februari 2017 is de ontdek- tentoonstelling Bos vol Geheimen te zien voor kinderen vanaf 3 jaar en vanaf 1 december tot eind januari ook nog de tentoonstelling Kerstgroen, over hoe de bomen, struiken en planten die in de winter groen blijven van ouds her worden gebruikt bij de decemberfeesten. Het museum is dit jaar door de kinder-museuminspecteurs gekozen tot het leukste KIDSPROOF museum van Nederland!!

Het Pieter Vermeulen Museum is afhaalpunt omdat bijdragen aan een duurzame samenleving en het bevorderen van liefde voor de natuur een essentieel onderdeel zijn van haar missie.

U kunt kerstbomen reserveren door  een mail te sturen naar info@pieter-vermeulen-museum.nl of via het contactformulier op  www.pieter-vermeulen-museumof via www.adopteereenkerstboom.nl.          

Er kan nog gekozen worden uit:

van 1.00 tot 1.25 meter: € 29,00

van 1.25 tot 1.50: € 34,00

Daarbij komt € 10 statiegeld.

Via de mail wordt contact opgenomen over de reservering en ophalen van het adoptie-bewijs en de kerstboom in het Pieter Vermeulen Museum. 

De adoptie-persoon/familie ontvangt ook nog 2 vrijkaartjes voor bezoek aan de expositie KERSTGROEN en de tentoonstelling  Bos vol Geheimen in het museum!

 

 Kerstboom facebook Kerstboom twitter