Randijk Bamboe

Randijk Bamboe

Bij Randijk kunt u de kerstbomen zo uit de grond uitzoeken, we nemen hiervoor geen reserveringen aan omdat smaken teveel verschillen. Kom zelf struinen in ons kerstbomenbos en kies de boom die bij je past!

U kunt bij ons met PIN betalen!

Over Randijk bamboe

Randijk is initiatiefnemer van Adopteer een Kerstboom. De meeste kerstbomen binnen het project komen van onze biologische kwekerij. Ons skal controlenummer is 022536.

We kweken hoofdzakelijk de aloude fijnspar, Picea abies. Deze soort blijkt het best te overleven na herhaaldelijke herplant. Hierbij hebben we incidenteel Servische spar, Picea omorika.

Kosten

Onderstaande prijzen zijn exclusief €10,- statiegeld.

Maat tot Prijs Leusden
100 € 19,00
125 € 24,00
150 € 29,00
175 € 34,00
200 € 39,00
225 € 44,00

Omdat wij jaarrond werk en kosten hebben aan de boom, betaal je ook elk jaar opnieuw voor je adoptie.

Op de groei

Ivm de lange groeiperiode van kerstbomen hebben we bij ons uitgiftepunt vaak bomen tot 150cm in overvloed en daarboven iets minder (maat is excl. kluit). Je zult je adoptieboompje dus soms op de groei moeten uitkiezen. Gelukkig krijgt de boom daar alle kans toe de komende jaren...

Voor de uitbreiding van onze kerstboomkweek hebben we samenwerking gezocht met een biologische kippenboerderij in onze directe omgeving. De kippen hebben zo meer uitdaging in hun uitloop en een deel van het onkruid wordt door deze kleine gevleugelde vrienden snavelmatig bestreden.

De rest van het jaar houden we ons bezig met het kweken van niet-woekerende bamboe. Vanuit deze expertise geven we graag advies over de juiste toepassing van bamboe in de tuin en verkopen we daarnaast siergrassen, biologische potgrond en dito mest, bamboepalen en andere natuurlijke tuinmaterialen.

Randijk is bedenker en landelijk projectleider van het concept Adopteer een Kerstboom.Kerstboom facebook Kerstboom twitter