Hoe adopteren?

Hoe adopteren?

Hoe adopteren? Nieuwe klanten

Zoek in december een adoptiekerstboom uit bij één van onze uitgiftepunten. Daar vul je een adoptiekaart in met klantgegevens en ontvang je een label met het boomnummer. Naast de prijs van een boom rekenen we ook statiegeld. Het statiegeld wordt teruggegeven wanneer je de boom na de kerst weer heelhuids inlevert.  Het boomlabel met nummer blijft in de boom hangen. Zodoende kunnen we volgend jaar de boom terugvinden.

Bij de meeste uitgiftepunten is het mogelijk om vanaf november vooraf in te tekenen op een boom. Daar lees je hier meer over.

Hoe adopteren? Bestaande klanten

Had je vorig jaar al een adoptieboom, dan krijg je in november bericht en kun je hierna je boom reserveren. Wil je dit jaar een andere boom of geen boom adopteren, geef dat dan ook aan ons door. Doe dit uiterlijk 29 november en bij voorkeur online. Gezien het grote aantal overgebleven bomen elk jaar hebben wij ervoor gekozen het reserveren voor bestaande adopteerders (muv Waalre) verplicht te stellen. Niet-gereserveerde bomen komen zo beschikbaar voor andere geïnteresseerden.

Geen bericht ontvangen? Neem dan contact op met het betreffende uitgiftepunt.Kerstboom facebook Kerstboom twitter